mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Steve Dillon

Další z lidí, kteří se dostali k americkému komiksu z Anglie. Malíř Steve Dillon přešel do Vertiga zároveň se svým přítelem a spolupracovníkem Garthem Ennisem a spolu se hned pustili do tvorby Hellblazera. Dillonova snadno rozpoznatelná kresba, přesná linka, cit pro nadsázku a talent pro kreslení vystřelených mozků, to všechno přesně sedlo k Ennisovu stylu. Tenhle dokonalý tým se vzápětí pustil i do příběhu dezertovavšího kněze, který hledá Boha v Texasu, do Preachera. A nejenže spolu dotáhli celou sérii až do finále, stvořili i dva speciály. Popularita Preachera byla obrovská, takže není divu, že brzy po jeho skončení dostali oba nabídku od Marvelu. A to nabídku, která se neodmítá – dělat Punishera. Původně to měla být sice jenom dvanáctidílná maxisérie Welcome Back, Frank, ale brzy se změnila v pravidelnou řadu, na které Dillon několik let pracoval.
Steve Dillon pracoval a pracuje i pro jiné scenáristy a série – kupříkladu kreslil i teenagerský Gen-13, Supreme Power: Nighthawk, Bullseye: Greatest Hits či Punisher vs. Bullseye. Je doufám jasné, že žádný z těch komiksů není o poklidném životě sběratele motýlů.
Kreslil řadu Wolverine: Origins, ve které se vrátil ke krvavé minulosti populárního mutantského rváče, a na pár velmi brutálních dílů se vrátil i k Punisherovi.
Steve Dillon nečekaně zemřel 22. října 2016 v New Yorku.

Knihy od autora
Punisher MAX 4: Bez domova
Jason Aaron, Steve Dillon
překlad: Richard Podaný
kategorie: Komiksy

 
Od smrti své rodiny vedl Frank Castle brutální, nekonečnou válku proti zločinu jako Punisher. Býval nejobávanějším mužem ve městě: to už ale neplatí... Tady všechno končí!
brožovaná | 128 str. | 399 Kč Vyšla 23.9.2020
Punisher MAX 3: Frank
Jason Aaron, Steve Dillon
překlad: Richard Podaný
kategorie: Komiksy

 
Poprvé za svou dlouhou krvavou dráhu je Frank Castle možná poražen.
Kingpin si proti Punisherovi najal Bullseye – a po jejich souboji utrpěl Punisher víc než jen tělesná zranění. Frank teď cítí pochybnosti o svém poslání, a to jej mrzačí hůř než rány.
brožovaná | 116 str. | 349 Kč Vyšla 4.3.2020
Punisher MAX 2: Bullseye
Jason Aaron, Steve Dillon
překlad: Richard Podaný
kategorie: Komiksy

 
Jsou meze, za které Punisher nikdy nezajde. Frank Castle je někdejší námořní pěšák a dělá všechno možné, aby zlikvidoval co nejvíc zločinců. Ale jak daleko je ochoten zajít, aby odstranil Kingpina a jeho vzteklého psa Bullseye?
brožovaná | 144 str. | 399 Kč Vyšla 11.9.2019
Punisher MAX 1: Kingpin
Jason Aaron, Steve Dillon
překlad: Richard Podaný
kategorie: Komiksy

 
Frankova válka proti zločinu šla poslední dobou dobře... až moc dobře. Proto se nejvyšší šéfové všech mafií rozhodli dát dohromady, aby se Punishera zbavili jednou provždy. Nastražili na něj past: jeden tuctový kriminálník jménem Wilson Fisk bude hrát roli "Kingpina"...
brožovaná | 120 str. | 399 Kč Vyšla 14.11.2018
Preacher: Pradávná historie
Steve Dillon, Garth Ennis, Steve Pugh
překlad: Štěpán Kopřiva
kategorie: Komiksy

 
Při svém pátrání po uprchlém Bohu, kterého hodlá hnát k odpovědnosti, narazil Jesse Custer na spoustu divných existencí – a není žádným překvapením, že mnohé z nich mají svůj vlastní podivuhodný příběh.
brožovaná | 280 str. | 599 Kč Vyšla 12.9.2012
Preacher 9. - Alamo
Steve Dillon, Garth Ennis
překlad: Štěpán Kopřiva
kategorie: Komiksy

 
Garth Ennis a Steve Dillon jsou stále ve formě. A ani v této poslední části svého brutálně-popkulturního náboženského road westernu vás nehodlají šetřit. Všechny postavy se tu naposledy vrací, aby zakončili svou pouť.
brožovaná | 232 str. | 599 Kč Vyšla 25.1.2012
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o