mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Darick Robertson

Tento tvůrce se vyhoupl ke slávě díky spolupráci s Warrenem Ellisem na legendárním komiksu Transmetropolitan. Podobně jako u Dillona, i v Robertsonově kresbě je vidět nadhled a nadsázka… a taky má smysl pro zábavné vykreslení násilných scén. Takže není divu, že se brzo dal dohromady s Garthem Ennisem a spolu stvořili cynický návrat jednookého agenta v komiksu pojmenovaném Fury i v jeho pokračování Fury: Peacemaker. Vedle různých minisérií a hostovaček si Darick Robertson s Gregem Ruckou zkusil i Wolverina (což se mu později při spolupráci s Ennisem hodilo) a nedávno se pustil do další pravidelné řady, a opět s Garthem Ennisem. Série se jmenuje The Boys a je o speciálním týmu CIA, který má za úkol držet na uzdě perverzní superhrdiny.

Knihy od autora
Transmetropolitan 10: Naposled
Warren Ellis, Darick Robertson
překlad: Darek Šmíd
kategorie: Komiksy

 
A je to tady! Na jedné straně pološílený novinář, kterého stěží snesou jeho vlastní asistentky, na druhé prezident USA. První z nich trpí degenerativní a debilizující mozkovou chorobou, druhý je totálně psychotický parchant. Jejich závěrečné střetnutí ustojí jen jeden.
brožovaná | 240 str. | 499 Kč Vyšla 31.10.2014
Transmetropolitan 9: Lék
Warren Ellis, Darick Robertson
překlad: Darek Šmíd
kategorie: Komiksy

 
Temné síly jsou zuřivému reportérovi Spideru Jerusalemovi v patách – a s ním i celé jeho rozjařeně ohavné novinářské partě. Jenže teď se i jemu podařil husarský kousek: hodil totiž prezidentovi Callahanovi oprátku na krk a přichází čas ji trochu utáhnout.
brožovaná | 144 str. | 399 Kč Vyšla 15.11.2013
Transmetropolitan 8: Žalozpěv
Warren Ellis, Darick Robertson
překlad: Darek Šmíd
kategorie: Komiksy

 
Zuřivému reportérovi Spiderovi Jerusalemovi a jeho ohavným asistentkám nezbývá moc času. Poté, co je šílený a pomstychtivý prezident vyštípal z oficiálních kanálů, nemají tři mediální renegáti jinou možnost, než vyhlásit psychopatické hlavě státu partizánskou zpravodajskou válku.
brožovaná | 144 str. | 399 Kč Vyšla 5.6.2013
Transmetropolitan 7: Všechno, nebo nic
Warren Ellis, Darick Robertson
překlad: Darek Šmíd
kategorie: Komiksy

 
Zuřivý reportér Spider Jerusalem přišel o práci, o bankovní účet i o apartmán. Což ho staví do ideální pozice pro to, aby začal budovat plán na svržení samotného prezidenta Spojených států.
brožovaná | 144 str. | 399 Kč Vyšla 5.12.2012
Transmetropolitan 6: Někdy příště
Warren Ellis, Darick Robertson
překlad: Darek Šmíd
kategorie: Komiksy

 
SLÁVA!
Nic jiného z vás paranoika v totální deziluzi neudělá s větším gustem – a ve Městě budoucnosti teď není nikdo slavnější než megapopulární zuřivý reportér Spider Jerusalem!
brožovaná | 144 str. | 399 Kč Vyšla 27.6.2012
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o