mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Howard Porter

Howard Porter zahájil kariéru v komiksovém průmyslu jako pomocný inker, ale brzy povýšil na kreslíře. Jeho prvním velkým dílem byla série The Ray, kterou podle scénáře Christophera Priesta kreslil pro DC. Krátce nato, v roce 1995, nakreslil crossover Underworld Unleashed z pera Marka Waida a následně se spolu se scenáristou Grantem Morrisonem pustil do restartu JLA.
Po krátké přestávce od kreslení se Porter ke komiksu vrátil a spojil své síly s Markem Waidem na marvelovské sérii Fantastic Four, načež se vrátil do DC, aby se scenáristou Geoffem Johnsem pracoval na sérii The Flash. Spolu s Judem Winickem vytvořil limitovanou sérii The Trials of Shazam!

Knihy od autora
JLA 2 – Liga spravedlnosti
Grant Morrison, Howard Porter
překlad: L'udovít Plata
kategorie: Komiksy

 
V druhém svazku JLA pokračuje cenami ověnčený scenárista Grant Morrison (Action Comics, Batman, INC.) ve vytváření nové éry nejlepšího superhrdinského týmu DC! O kresbu se postarali Howard Porter, Arnie Jorgensen a další. V knize najdete také bonusový příběh JLA/WILDC.A.T.S. napsaný Morrisonem a s kresbou Vala Semeikse.
vázaná | 344 str. | 790 Kč Vyšla 28.8.2013
JLA 1 – Liga spravedlnosti
Grant Morrison, Howard Porter
překlad: L'udovít Plata
kategorie: Komiksy

 
Největší superhrdinové světa se opět jednou spojili, aby vytvořili nejmocnější tým planety! A právě včas, protože z vesmíru přilétá na Zemi tajuplný tým zvaný Hyperklan – se slibem, že zachrání lidstvo před ním samotným. Podezřívaví členové JLA však vyslídí jejich skutečné záměry a kolosální bitva o planetu může začít!
vázaná | 256 str. | 690 Kč Vyšla 12.12.2012
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o