mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Eddie Campbell

Eddie Campbell (*1955) začal své první grafické romány vydávat vlastním nákladem roku 1975 a dnes jich má na kontě již pěknou řádku: autobiografickou sérii Alec sebranou pod názvem Alec: The Years have pants, dva omnibusy románového cyklu Bakchus a především takřka šestisetstránkový opus Z pekla, v němž svou nenapodobitelnou kresbou propůjčil Moorovu Londýnu obzvláště pochmurnou atmosféru. Tím ovšem jeho spolupráce s Alanem Moorem neskončila – roku 1995 se nechal inspirovat vystoupením Moorovy kapely a podle jejího alba Birth Caul nakreslil osmačtyřicetistránkový komiks. O šest let později zachytil další Moorovo vystoupení ve stejně dlouhém komiksu Snakes and Ladders. Nakladatelství Top Shelf Campbellovi v roce 2012 vydalo jeho grafický román The Lovely Horrible Stuff, v němž hravě zkoumá náš vztah k penězům. Krom toho ilustroval Gaimanovu novelku Pravda je jeskyně v černých horách a graficky ztvárnil šestnáct povídek Bizarre Romance od své ženy Audrey Niffeneggerové.

Knihy od autora
Z pekla (barevné vydání)
Eddie Campbell, Alan Moore
překlad: Viktor Janiš
kategorie: Komiksy

 
Klasický grafický román od velekněze komiksového žánru Alana Moora barevně zdokonalil Eddie Campbell.
Troufnete si pohlédnout na viktoriánskou Anglii… očima Jacka Rozparovače? Milovníkům teorií spiknutí nabízíme mistrně propracovanou lahůdku kombinující historický román s literaturou faktu a mystikou.
Vázaná | 576 str. | 999 Kč Vyšla 18.11.2021
Z pekla
Eddie Campbell, Alan Moore
překlad: Viktor Janiš
kategorie: Komiksy

 
Londýn, podzim roku 1888. Dějiště pěti brutálních vražd prostitutek. Pachatel? Mytická bytost jménem Jack Rozparovač. Troufnete si pohlédnout na viktoriánskou Anglii… očima Jacka Rozparovače? Milovníkům teorií spiknutí nabízíme mistrně propracovanou lahůdku kombinující historický román s literaturou faktu a mystikou.
Vychází v upravené podobě s novou obálkou a 50 ks limitované sérii.
vázaná | 576 str. | 799 Kč Vyšla 26.11.2015
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o