mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










1. 5. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Diane Capri

Americká spisovatelka Diane Capri se narodila v Alabamě a vyrůstala v malém farmářském městečku severně od Detroitu. Absolvovala Wayne Law School, pracovala jako redaktorka Wayne Law Review a vykonávala právnickou praxi po celých Spojených státech. Čas v letadlech a hotelích trávila mimo jiné četbou thrillerů a detektivek, nejraději příběhů o Travisi McGeem, které psal John D. MacDonald.
Sama začala psát prózu po roce 1995, kdy se přestěhovala na Floridu a vydala své první knihy pod pseudonymem M. Diane Vogt. Pod svým jménem se proslavila sériemi románů The Hunt for Justice a The Hunt for Jack Reacher, jejímž prvním svazkem je thriller Najděte Reachera. Podnětem k napsání příběhů o Kim Ottové a Carlosi Gasparovi se na jednom večírku stal autorčin rozhovor s jejím přítelem Lee Childem na téma „Kde asi tak může být Reacher?“
Diane Capri je vdaná a má ráda psy, psaní, slunce, teplo, dobré jídlo, červené víno, kabriolety a svou velkou rodinu. Žije střídavě na Floridě a v Michiganu a je aktivní členkou řady amerických i mezinárodních sdružení spisovatelů.

Více o autorce a jejích knihách na www.DianeCapri.com

Knihy od autora
Najděte Reachera
Diane Capri
překlad: Iva Harrisová
kategorie: Thrillery

 
S bývalým vojenským policistou Jackem Reacherem se čtenáři poprvé setkali v knize Lee Childa Jatka. O skoro dvacet let a dvacet knih později žije Reacher stále v anonymitě a zdá se, že není k nalezení, dokud se nevynoří problém a on se s ním nemusí poprat. Teď ho na příkaz někoho důležitého hledají zvláštní agenti FBI Kim Ottová a Carlos Gaspar.
E-knihu a ukázku najdete zde.
vázaná | 296 str. | 299 Kč Vyšla 26.10.2016
Pokročilé

Knihy od autora:

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o