mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Meredith Finchová

Meredith Finchová je absolventka environmentalistiky a pedagogiky a možná by ji někdo považoval za nepravděpodobného kandidáta na psaní jedné z nejikoničtějších postav DC Comics. Ale když se dozvíte, že Meredith Finchová je také manželkou mezinárodní kreslířské hvězdy Davida Finche, začne to dávat větší smysl. Meredith, matka tří chlapců, vstoupila do světa komiksů po společném seznámení v listopadu roku 2009. V únoru 2014 přešla z pozice komiksové manželky na pozici komiksové scenáristky s příběhem Tales From Oz: The Cowardly Lion od Zenescope Comics. Dále pro Zenescope psala tituly jako Grimm Fairy Tales: Swimsuit Edition, Grimm Tales of Terror a minisérii The Little Mermaid. V listopadu roku 2014 debutovala Meredith u DC Comics, když se přidala k novému autorskému týmu oblíbené WONDER WOMAN.

Knihy od autora
Wonder Woman 8: Křižovatky osudu
David Finch , Meredith Finchová
překlad: Pavel Švanda
kategorie: Komiksy

 
Wonder Woman již možná dokáže sladit své povinnosti královny Amazonek a bohyně války, ale to ještě neznamená, že se její nepřátelé přestanou snažit ji o její tituly připravit. Je tu nový padouch, který se na slavnou superhrdinku zaměřil. Je posedlý představou, že se stane bohem války místo Diany… a je ochotný pro to udělat cokoliv!
brožovaná | 184 str. | 499 Kč Vyšla 29.3.2023
Wonder Woman 7: Válkou rozervaná
David Finch , Meredith Finchová
překlad: Pavel Švanda
kategorie: Komiksy

 
Nová bohyně války Diana z Themysciry zjišťuje, že kamkoliv přijde, následuje ji konflikt. Jako Wonder Woman musí pomoci Lize spravedlnosti zastavit záhadné zlo, které vraždí nespočet nevinných. Jako královna Amazonek se snaží přivést své sestry do nové éry, v níž budou na Rajském ostrově žít i muži.
brožovaná | 176 str. | 499 Kč Vyšla 16.11.2022
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o