mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Dean Koontz

Dean Koontz se narodil 9. července v Everettu v Pensylvánii a kritika ho nazývá „pánem našich nejtemnějších snů“, ale rovněž připomíná, že si v oblasti thrillerů vybudoval bezmála svůj vlastní žánr. Jeho kvality, za více než čtyřicet let vybroušené i do literárního mistrovství (kritika přidává přirovnání k Dickensovi), oceňují vedle odborníků i čtenáři, kteří každý jeho nový román pravidelně vysílají na přední místa žebříčků bestsellerů. Na počátku své kariéry psal Koontz pod různými pseudonymy, teď však tvoří převážně pod vlastním jménem. Mnoho jeho děl bylo zfilmováno.
Je autorem více než sedmdesáti thrillerů. V češtině mu vyšly knihy: Čtvrtý rozměr noci, Falešná vzpomínka, Chladný plamen, Koutkem oka, Ničeho se neboj, Osamělí lovci, Podivné cesty, Přežít, Příchod zimy, Přízraky, Půlnoc, Skrýš, Slídiči, Služebníci soumraku, Tvář strachu, Podivný Thomas, Manžel, Bratr Thomas, Ochránce, Intenzita, Oči soumraku, Ztracený Thomas, Bezmoc, Tikot, Záblesk a V měsíčním svitu.
Spisovatel žije v jižní Kalifornii se svou ženou Gerdou, zlatým retrívrem Annou a přetrvávajícím duchem její předchůdkyně Trixie.

Knihy od autora
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o