mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Cecily von Ziegesarová

Cecily von Ziegesarová sama navštěvovala jednu z elitních středních škol na newyorském Manhattanu, proto má mnoho příhod z knih řady Gossip Girl a To je ona reálný základ v jejích zážitcích. Po maturitě nastoupila na vysokou školu Colby College ve státě Maine, kde se věnovala umění. Po dokončení studia odešla pracovat do rozhlasu v Budapešti, odkud se po roce vrátila do Spojených států a nastoupila na Arizonskou univerzitu ke studiu uměleckého psaní. Poté se přestěhovala do Londýna, kde působila ve vydavatelství. Když se i odtud vrátila domů, našla práci ve společnosti zabývající se balením knih a právě zde ji napadla myšlenka začít se psaním první knížky nesoucí titul Gossip Girl.
V současné době se plně věnuje psaní dalších dílů této úspěšné řady. Práva na sérii Gossip Girl byla prodaná do více než 30 zemí. Americká společnost CW natočila úspěšný televizní seriál Gossip Girl, v Americe se vysílá od září 2007 a u nás od září 2009.

V nakladatelství BB/art již vyšlo jedenáct knih v sérii Gossip Girl: Líbej mě, Ty víš, že mě miluješ, Nechci víc než všechno, Protože znám svou cenu, Tak se mi to líbí, Chci jedině tebe, Nikdo není lepší, Nic nás spolu neudrží, Jen ve tvých snech, Lhala bych ti a Nezapomeň na mne.
V další autorčině sérii To je ona vyšly zatím dva romány Okouzlující, Proslulá a Bezstarostná.

Podrobnosti a zajímavosti na internetové stránce: gossip-girl.blog.cz + www.gossipgirl.net

Knihy od autora
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o