mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Autoři
Tilly Bagshawe

Tilly Bagshawe v češtině vyšlo osm románů: Zbožňovaná, Rozhodnutí, Prosím, nerušit, Dokonalá, Skandál, Sláva, Pokušení, Dědictví, na které navazuje Farma v údolí. V sedmnácti ji vyloučili ze školy, protože otěhotněla. Nenechala se ale zlomit, porodila krásnou holčičku, dostala se na Cambridgeskou univerzitu a vychovávala dceru sama, dokud nenaplnila svůj sen a nestala se spisovatelkou. Nyní má za manžela Američana, je matkou čtyř dětí a spolu s celou rodinou střídá zářivá světla Los Angeles a mír a klid ospalé cotswoldské vesničky.
Než se z její první knihy Zbožňovaná stal mezinárodní hit, vybudovala si Tilly úspěšnou kariéru v City. Později jako novinářka psala pravidelné příspěvky do Sunday Times, Daily Mail a Evening Standard, pak se začala věnovat románům, v čemž následovala svou starší sestru Louise. Poslední dobou Tilly, pokud zrovna nepíše nebo nesedí v letadle, věnuje svou energii rozvážení dětí do školy, skautům a prasátku Peppě.

Více informací o autorce naleznete na webu: www.tillybagshawe.co.uk

Knihy od autora
Kráska a lord
Tilly Bagshawe
překlad: Jana Kordíková
kategorie: Pro ženy

 
Všeobecně se má za to, že svobodný a dobře zajištěný muž netouží po ničem jiném než po… vhodné manželce. Ale je to skutečně pravda?
To nám napoví třetí kniha ze série o Swell Valley od populární autorky Tilly Bagshawe.
E-knihu a ukázku najdete zde.
vázaná | 304 str. | 299 Kč Vyšla 13.9.2017
Farma v údolí
Tilly Bagshawe
překlad: Jana Kordíková
kategorie: Pro ženy

 
Vítejte ve Swell Valley, kde o skandály není nouze...Farma Wraggsbottom je pro Gabea a Lauru Baxterovy to nejdůležitější na světě. Láska a tradice jim však složenky nezaplatí. Naštěstí Laura dostane nápad, že se o tajemství svého šťastného venkovského života podělí se zbytkem světa...
E-knihu a ukázku najdete zde.
Vázaná | 328 str. | 299 Kč Vyšla 4.5.2016
Dědictví
Tilly Bagshawe
překlad: Ivana Nuhlíčková
kategorie: Pro ženy

 
Tatiana přijde po otcově smrti o domov. Rodinné sídlo jí uniká pod rukama a předkové nesouhlasně přihlížejí z portrétů na stěnách. Tatiana si uvědomí, že žije pro dědictví a udělá cokoli, aby ho získala zpátky, ale nový majitel je stejně odhodlaný a nelítostný jako ona.
E-knihu a ukázku najdete zde.
vázaná | 336 str. | 299 Kč Vyšla 3.12.2014
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o