mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










27. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Klíč soudného dne (The Doomsday Key (Sigma Force))
James Rollins
překlad: Zdík Dušek
kategorie: Thrillery
Vyšla 3.4.2019
stran: 384
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7595-180-9
cena: 349 Kč

Na Princetonské univerzitě umírá v laboratoři, kde se pracuje s nebezpečným biologickým materiálem, úspěšný genetik. V římské bazilice sv. Petra je nalezen mrtvý vatikánský archeolog. V Africe je u tábora Červeného kříže zavražděn syn amerického senátora. Tři vraždy na třech kontinentech spojuje děsivý detail: všechny oběti jsou označeny druidským pohanským symbolem, který jim někdo vypálil do kůže.
Bizarní úmrtí přinutí velitele Graye Pierce a Sigma Force závodit s časem: musejí vyluštit záhadu, jejíž kořeny sahají do dávné minulosti k šokujícímu zločinu proti lidskosti zakódovanému v tajemném středověkém rukopisu. První vodítko se objeví v mumifikovaném těle pohřbeném na anglickém rašeliništi – a jedná se o hrůzné tajemství, které ohrožuje celý svět.
S pomocí dvou žen ze své minulosti – bývalé milenky a nové partnerky – musí Gray poskládat z jednotlivých střípků strašlivou pravdu. Odhalení však není zadarmo a pro záchranu budoucnosti musí obětovat jednu z žen, jež má po svém boku.

Sigma Force čelí největší hrozbě lidstvu v dobrodružství, které sahá od římského Kolosea přes ledové norské vrcholky a rozvaliny středověkých opatství k zapomenutým hrobkám keltských králů. Nejhorší noční můra je uvězněna v talismanu pohřbeném dávno mrtvým světcem – v artefaktu známém pod označením klíč soudného dne.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Recenze:
9.4.2019 - Instagram - foto
Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o