mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










18. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Star Wars: Stíny Impéria (Star Wars Omnibus: Shadows of the Empire)
kategorie: Komiksy
Vyšla 16.11.2010
stran: 400
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7381-846-3
cena: 990 Kč

Luke Skywalker, princezna Leia a Chewbaca jsou odhodláni překazit předání v karbonitu zmraženého Hana Sola do rukou Jabba Hutta. Jenže v cestě jim nestojí jen Boba Fett. Po Lukovi usilovně pátrá Darth Vader, který doufá, že ho přivede na temnou stranu Síly. A je tu i nové nebezpečí: Xizor, nelítostný vůdce zločinecké organizace Černé slunce, který chce získat přízeň císaře tím, že zabije Skywalkera a svrhne Vadera!
To je ale jen jeden z příběhů. Následuje Evoluce, ve které se krásná droidka, a bývalá vražedkyně v žoldu Xizora, snaží najít svou lidskou stránku... zatímco jí skrz celou galaxii pronásleduje Luke Skywalker, který ji hodlá dostat před soud. A nakonec tu máme příběh Mara Jade: Císařovou rukou, ve které se císařova osobní likvidátorka vydává na svou poslední misi a je odhodlána uspět, bez ohledu na smrt svého pána a bez ohledu na to, že jí to může stát život.

Mezi událostmi popsanými ve filmech Impérium vrací úder a Návrat Jediho, se princezna Leia, Luke Skywalker, a Chewbacca snaží zachránit Hana Sola z rukou známého nájemného lovce Boby Fetta, zatímco zločinecký princ Xizor a Darth Vader vytvářejí plány k ovládnutí, nebo zničení vůdců Povstalecké Aliance.

Stíny Impéria byly multimediální Star Wars událostí – film-bez-filmu – jejíž hlavní dějová linie byla vyprávěna skrze knihu, comicsy, RPG hry, počítačovou hru a sběratelské karty. Stíny měly dokonce vlastní soundtrack.

V tomto omnibusu se nachází kompletní minisérie a dva příběhy, které následují: Mara Jade: Císařovou rukou, příběh o úkladné imperiální vražedkyni, která se jednoho dne stane ženou největšího hrdiny Nové republiky, Luka Skywalkera; a Stíny Impéria: Evoluce, přímé pokračování Stínů Impéria.


Pokročilé

O autorovi - Steve Perry
O autorovi - Kilian Plunkett
Další knihy autora:O autorovi - Michael A. Stackpole
Další knihy autora:O autorovi - John Wagner
Další knihy autora:O autorovi - Timothy Zahn
Knihy podobného žánru:

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o