mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










28. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Oltář ztraceného ráje (Altar of Eden)
James Rollins
překlad: Kristýna Kučerová
kategorie: Thrillery , Fantasy
Vyšla 14.9.2016
stran: 360
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-625-0
cena: 349 Kč

Po pádu Bagdádu narazí dva iráčtí chlapci na ozbrojené muže rabující v městské zoologické zahradě. Stavidla se otevřela a stovky exotických ptáků, savců a hadů se pašují do západních zemí. Jenomže tento zločin skrývá ještě hlubší tajemství. Při střelbě v ulicích je vypleněna i skrytá podzemní zbrojařská laboratoř a na svobodu se dostává něco mnohem nebezpečnějšího.

O sedm let později louisianská veterinářka Lorna Polková narazí na bariérovém ostrově na ztroskotanou rybářskou loď. Členové posádky jsou buď mrtví, anebo zmizeli, ale ve člunu se najde děsivý náklad – klece s exotickými zvířaty, která někdo evidentně pašoval pro černý trh.

Jenomže ta zvířata nejsou tak docela v pořádku a jejich podivná znetvoření nedávají smysl: papoušek bez peří, dvě malpy kapucínské srostlé na boku a jaguáří mládě se zuby šavlozubého tygra. Všechna mají navíc jednu společnou vlastnost – povážlivě vysokou inteligenci.
Aby Lorna odhalila pravdu o původu tohoto podivného nákladu a hrozbě, kterou představuje, musí se spojit s mužem, s nímž sdílí temné tajemství z vlastní minulosti. Jack Menard, agent americké pohraniční stráže, toho o ní ví opravdu hodně.
Společně musejí najít zvíře, které uniklo z vraku rybářské lodi, a přitom odhalit tajemství úzce související s oborem genetického inženýrství a fraktální vědy. Čeká je otřesný objev, který sahá až k samému počátku existence lidstva.

Dokáže Lorna zastavit to, co se má zrodit na oltáři edenském, dřív než bude ohrožen celý svět a samotná podstata lidství?

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o