mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Batman a syn (Batman and Son)
kategorie: Komiksy
Vyšla 11.7.2012
stran: 200
vazba: vázaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7461-139-1
cena: 499 Kč

Pod překvapivou novou kapitolou ze života gothamského Temného rytíře jsou podepsány tři komiksové legendy – scénárista Grant Morrison, výtvarník Andy Kubert a inker Jesse Delperdang.
Talia, dcera Batmanova dávného protivníka Ra´s al Ghula, se kterou kdysi Batman strávil jednu noc, mu představí svého syna Damiana a tvrdí mu, že je otcem.
Talia chce, aby si nyní Batman vzal chlapce k sobě a vychoval ho. Batman souhlasí, netuší ale, k čemu se zavázal. Chlapec, jenž dosud vyrůstal v brutálním prostředí Ligy asasínů, si dělá, co chce. Svou agresi obrací nejen vůči svému otci, ale i vůči Timu Drakeovi, nedávno adoptovanému dědici Bruce Waynea a Alfrédovi, Wayneovu věrnému komorníkovi.
Je Damian skutečně jen nevychovaný kluk, který se chce vyrovnat svému otci nebo je za vším tajný Taliin plán jak definitivně zlikvidovat Batmana?
V podání mistrů žánru, Morrisona a Kuberta, je BATMAN A SYN jedním z nejpoutavějších příběhů batmanovské řady. Součástí tohoto souhrnného vydání je i samostatná novela „Klaun o půlnoci“ doprovázená temnými ilustracemi Johna Van Fleeta.



Názory:
Přečíst vybrané | Přečíst vše | Přidat

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o