mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Orlovo proroctví (The Eagle´s Prophecy)
Simon Scarrow
překlad: Ludmila a Tomáš Havlíkovi
kategorie: Historie , Romány
Vyšla 10.2.2016
stran: 384
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7461-249-7
cena: 299 Kč

Římané utrpí těžké ztráty a osud říše může být zpečetěn

Píše se rok 45 n. l. a centurioni Macro a Cato, kteří ještě nedávno sloužili v mocném římském vojsku, uvízli v Římě. Oba čekají na výsledky vyšetřování smrti dalšího důstojníka, ke které se nachomýtli, a jejich osud se zdá nejistý. V sázce však není pouze budoucnost obou vojáků…

Proradným pirátům, kteří mají své základny na illyrském pobřeží, se dostávají do rukou tři svitky, na nichž závisí císařovo bezpečí a budoucnost Říma. Někdo je proto musí neodkladně najít a kromě toho také zlikvidovat piráty. Vychytralý císařský tajemník Narcissus ví, že Macro a Cato mají pro takový úkol dostatek odvahy i důvtipu, a tak jim učiní nabídku, která se nedá odmítnout. Nejsou ale sami, protože prefektem obou legionářů se stává jejich starý nepřítel Vitellius. Trojice důstojníků vyplouvá s císařskou flotilou z Ravenny, jenže piráti dostanou včasné varování a Římané utrpí těžké ztráty.

Macro a Cato musejí kromě přesily nepřátel vzdorovat i Vitelliově hladu po slávě a začínají mít strach, že jejich úkol je beznadějný. Jedna věc ale zůstává v chaotické situaci jistá: pokud oba centurioni neuspějí, osud říše je zpečetěn.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o