mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
JLA 1 – Liga spravedlnosti (JLA 1)
Grant Morrison, Howard Porter
překlad: L'udovít Plata
kategorie: Komiksy
Vyšla 12.12.2012
stran: 256
vazba: vázaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7461-180-3
cena: 690 Kč

Nový řád světa

Největší superhrdinové světa se opět jednou spojili, aby vytvořili nejmocnější tým planety! A právě včas, protože z vesmíru přilétá na Zemi tajuplný tým zvaný Hyperklan – se slibem, že zachrání lidstvo před ním samotným. Podezřívaví členové JLA však vyslídí jejich skutečné záměry a kolosální bitva o planetu může začít!

Kromě toho se do Ligy díky náboru dostane její nejneobvyklejší nový člen, horda vzbouřených andělů rozpoutá na Zemi válku a vrátí se jeden z nejstarších nepřátel Ligy… nebezpečnější než kdy předtím!

V první souborné knize JLA na vás čeká mimořádně populární restart JLA z pera proslulého Granta Morrisona a v kresbě Howarda Portera a Johna Della. Svou troškou do mlýna přispěli i Mark Millar, Oscar Jimenez a další a předmluvu k tomuto vydání napsal Eddie Berganza, skupinový redaktor DC.

Všemocní bohové, ochraňujte nás…

Tak nějak to přinejmenším musí běžné lidské populaci ve vesmíru DC připadat. Panteon největších superhrdinů světa – Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman a Martian Manhunter – tvoří první obrannou linii Země před největšími hrozbami, kterým lidstvo čelí. Protože jsou to ty nejmocnější bytosti planety, představují sílu, se kterou se musí počítat – což ale nebrání tomu, aby na ně neustále neútočili mimozemští nájezdníci, vzbouření andělé nebo jejich nejnebezpečnější nepřátelé.

Kritikou oceňovaný scenárista Grant Morrison (Final Crisis, All-Star Superman, Batman) otevírá v první knize JLA úplně novou kapitolu největšího superhrdinského týmu DC. Díky kresbě Howarda Portera (The Flash) a Johna Della (Birds of Prey) a s pomocí Marka Millara, Oscara Jimeneze a dalších nabízí tato kniha pořádnou dávku nonstop akce!



Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o