mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










24. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Víkend s přáteli (The Tennis Party)
Sophie Kinsella
překlad: Daria Dvořáková
kategorie: Pro ženy
Vyšla 11.9.2013
stran: 216
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7461-357-9
cena: 249 Kč

Je léto, sobotní dopoledne, nádherné slunečné počasí a čtyři dvojice přátel se sejdou k tenisovému turnaji.
Seznamte se s hostiteli: selfmademan Patrick a jeho suverénní až impertinentní a krásná manželka Caroline, kteří se chtějí pochlubit svým novým venkovským sídlem.
Seznamte se s hosty: Stephen a Annie, sousedé z předchozího bydliště, kteří mají v současné době poněkud hluboko do kapsy, Charles, kterého jeho nová zazobaná manželka Cressida povytáhla na společenském žebříčku o několik příček výš, a Don a Valerie, otec s dcerou, kteří jsou místy až nelítostně soutěživí.
A nečekaně do dramatu vstoupí další postava – Charlesova bývalá žena, kterou kvůli Cressidě opustil.
První míček, který přeletí nad sítí, zahájí dva dny prosycené lahodným Pimm’s, výbuchy vzteku, flirtováním, záludnostmi a šokujícími odhaleními. Brzy se ukáže, že tento víkend se tenisu týká jen pramálo.

Chytrý a zábavný román, po kterém člověk rád sáhne, když leží na sluníčku na lehátku a po ruce má dobře vychlazený vinný střik. Daily Mail

Kniha plná tajemství a postav, milých i nemilých, jejichž charakter se velmi překvapivě vyvíjí (nakonec se mi nejvíc zamlouvaly ty, které mi byly na začátku protivné, a naopak). Nechybí tu situace k popukání, čte se to krásně lehce, zvládne se to na jedno či dvě posezení a je to opravdu dobrá zábava. Čtenářka B.

Za posledních deset let jsem napsala řadu románů, z nichž nejvíce se patrně proslavily komedie pod jménem Sophie Kinsella. Ale dlouho předtím, než jsem si vymyslela sérii o Báječném nakupování, jsem jako Madeleine Wickhamová (jak se skutečně jmenuji) napsala sedm knih. Často se mě lidé ptají, proč píšu pod dvěma jmény, a je to z toho důvodu, že se knihy Madeleine Wickhamové od knih Sophie Kinselly podstatně liší.
I když jsem jako Madeleine Wickhamová nepsala už řadu let, mám tyto knihy velmi ráda a doufám, že tato se vám bude moc líbit!

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o