mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Vánoční dárek (Santa Baby)
Katie Price
překlad: Jana Kordíková
kategorie: Pro ženy
Vyšla 2.10.2013
stran: 280
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7461-405-7
cena: 299 Kč po slevě 150 Kč

Tiffany Taylorové je dvaadvacet, pracuje jako servírka v pizzerii a sní o práci stylistky. Ani v milostném životě nezažívá nic převratného. S bývalým přítelem Billym se sice definitivně rozešla, jenže někdy se cítí tak sama, že je vděčná, když si spolu občas vyjdou… A pak dostane dopis, který jí úplně změní život. Od své matky, která se Tiffany kdysi vzdala, se dozvídá, že má nevlastní sestru – slavnou fotomodelku Angel Summerovou!

Když se obě ženy setkají, jsou překvapené, kolik toho mají společného. Angel nabídne Tiffany, aby s ní v oblíbeném televizním pořadu pracovala jako stylistka a pomáhala ženám měnit jejich vzhled. Pro Tiffany se práce před kamerou stává druhou přirozeností. A pak se na oslavě Angeliných narozenin seznamuje s brazilským závodníkem formule 1 Raulem, kterého jí závidí snad všechny ženy v Londýně.

Přesto se Tiffany trápí – nemůže dostat z hlavy šéfa Angeliny ovhranky Seana.Proč jí vlastně na tomto nepřístupném, ale nesmírně přitažlivém muži tak záleží? Sean ovšem musí řešit daleko závažnější věci, než jsou jen jeho city – Angel a její rodině vyhrožují únosem!

Blíží se Vánoce a Tiffany moc dobře ví, jaký dárek by ji potěšil nejvíc. Na Vánoce se všichni sejdou v Angelině domě, ale dům přepadnou lupiči a Tiffany skutečně unesou.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé

O autorovi - Katie Price
Další knihy autora:

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o