mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Únos (Exposure)
Brendan Reichs, Kathy Reichs
překlad: Kristýna Kučerová
kategorie: Fantasy , Mládež
Vyšla 26.11.2014
stran: 382
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-039-5
cena: 249 Kč

Dospívající Tory Brennanová a její viráti pátrají po zmizelých dvojčatech.

Tory Brennanová nedávno oslavila patnáctiny, ale na pubertu nemá čas. Po hurikánu a hlavně po ostře sledovaném soudním procesu s Pánem hry, který chtěl Tory i její kamarády zabít, se život na ostrově Morris vrací do vyjetých kolejí. Jenomže pak záhadně zmizí dva studenti Boltonovy přípravky, kde Tory studuje. I s ostatními viráty se okamžitě pustí do pátrání – zvláštní nadlidské schopnosti jim sice přinášejí spoustu starostí, ale když už je jednou získali, chtějí je využít pro dobrou věc. Vloupají se do domu, kde sourozenci bydlí, a ve sklepě najdou krvavé stopy. Na polštáři jednoho z dvojčat policie dokonce objeví záhadnou kartu Hadonoše, třináctého znamení zvěrokruhu. Unesl děti nějaký šílenec, který se zabývá astrologií?
Vlčí schopnosti jsou pro Tory a její kamarády darem i prokletím. Jejich záblesky začínají být nezvladatelné a navíc jejich tajemství chce za každou cenu odhalit Chance Claybourne. A Tory stále ještě nezjistila, co obsahují záznamy doktora Karstena, který s nebezpečným parvovirem experimentoval. Jejich smečce však hrozí víc než jen prozrazení…

Únos je již čtvtým dílem série dobrodružství patnáctileté Tory, blízké příbuzné proslulé soudní antropoložky Tempe Brennanové.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Recenze:
17.2.2015 - Únos - Enigma

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o