mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Cesta kostlivců (Skeleton Road)
Val McDermidová
překlad: Radmila Damová
kategorie: Thrillery
Vyšla 20.5.2015
stran: 344
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-064-7
cena: 299 Kč

Zlo nezná hranice a minulost odmítá zůstat minulostí.

Ve zdánlivě nepřístupné věžičce na střeše zchátralé školy v Edinburghu je nalezena kostra s otvorem uprostřed lebky. Detektiv vrchní inspektorka Karen Pirieová musí nejprve zjistit, kdo byl zavražděný, jenže vodítek mnoho není. Napomůže pátrání plastová kartička, kterou měl zřejmě mrtvý u sebe? Zjistí něco z kostí a chrupu forenzní antropologové? Vyšetřování pokračuje a šéfka jednotky starých případů Pirieová i její kolega „Mentol“ Murray pronikají stále hlouběji do světa intrik a násilí, v němž se zavražděný pohyboval.
Jedna ze stop Karen zavede do malé vesnice v Chorvatsku, která je i po letech, jež uplynuly od války v bývalé Jugoslávii, stále ochromená strachem a smutkem. Jejími obyvateli jsou ti, kdo tehdy přežili hrůzný masakr, jehož oběťmi byly všechny vesnické děti. Jak se ukazuje, někdo vzal pomstu do vlastních rukou, jenže násilí plodí násilí a jeho ozvěnou byl i zločin, který se odehrál v Edinburghu. A tak se vrah musí bát, že i jemu se někdo pomstí...

Val McDermidová příběh vypráví se svou typickou brilantností a elegancí. Cesta kostlivců jistě přiková své čtenáře na krajíček sedadla a udrží ho u svých stránek dlouho do noci.

Val McDermidová je královnou psychologického thrilleru a mezi mnohými dalšími se bestsellery staly například její romány Pomsta, Spálené vzpomínky a Konec hry.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Recenze:
3.6.2015 - Banner

Názory:

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o