mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










18. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Zranitelná oběť (Gathering Prey)
John Sandford
překlad: Radim Zetka
kategorie: Detektivky
Vyšla 7.9.2016
stran: 296
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-620-5
cena: 299 Kč

Ať už se jim říká novodobí nomádi, poutníci či batůžkáři, jedno mají společné: putují od města k městu, ale nikde nevydrží příliš dlouho. Peníze si vyžebrají nebo dostanou – nikomu neubližují, jsou nenápadní. A proto jsou zranitelní. Málokdo zná jejich celé jméno nebo místo, odkud pocházejí. A když někdo z nich náhle zmizí? Bude je někdo hledat?
Studentka Letty je adoptovaná dcera kriminalisty Lucase Davenporta, ale vzhledem i povahou se svému tátovi velmi podobá. Má stejně jako on ráda luxus a pohodlí, ovšem když je třeba, neváhá dát peníze ani svůj čas, aby někomu pomohla. O prázdninách se jí ozve dívka, se kterou se seznámila v San Francisku. Batůžkářka Skye je zoufalá, protože zmizel její přítel. Domnívá se, že jejího přítele zavraždili – a že není jedinou obětí. Dívka ví, kdo za tím stojí, a bojí se i o svůj život.
Letty se svěří tátovi. Lucas se rozhodne, že své dceři pomůže, i když se domnívá, že Skye chce Letty jen využít. Brzy však změní názor. Vyšetřování ho zavede mezi členy zvláštní subkultury, z nichž většina je mírumilovná. Jenže pár jedinců je tu extrémně nebezpečných a ohrožují nejen Letty, jeho samotného, ale i spoustu nic netušících lidí...

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o