mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
5000 : 1 – Leicester City: Premier League vzhůru nohama (5000-1: The Leicester City Story: How We Beat The Odds to Become Premier League Champions)
Rob Tanner
překlad: Pavel Dufek
Vyšla 21.9.2016
stran: 272
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-626-7
cena: 299 Kč

Neuvěřitelná cesta Leicesteru City k titulu v Premier League, stal se fotbalovým mistrem proti papírovým předpokladům.

V srpnu 2015 sázkové kanceláře stanovily kurz 5000 : 1, že Leicester vyhraje Premier League – bylo to stejně nepravděpodobné jako to, že někdo potká živého Elvise Presleyho.
Dne 2. května 2016 se nemožné stalo skutkem: Leicester dobyl titul mistra Anglie a ve městě i širokém okolí propukly nadšené oslavy.
Události této pozoruhodné sezony můžete prožívat podle toho, jak je líčí Rob Tanner, hlavní fotbalový dopisovatel listu Leicester Mercury. Od těsné záchrany na jaře 2015 přes Ulloův vítězný gól proti Norwichi a Vardyův úžasný volej proti Liverpoolu až po závěrečné utkání na stadionu Stamford Bridge.
Tanner se znalostí prostředí podrobně popisuje klíčové zápasy, rozhodující momenty a heroické výkony, které měly za výsledek senzační triumf Leicesteru City v nejsledovanější klubové fotbalové soutěži na světě. Zároveň přibližuje jednotlivé hráče, kteří se pod geniálním vedením italského trenéra Claudia Ranieriho stali nejnepravděpodobnějšími mistry v dějinách kopané.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé

O autorovi - Rob Tanner

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o