mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Římané: Krvavý oltář (Empire: Altar of Blood)
Anthony Riches
překlad: Petr Kovács
kategorie: Historie , Romány
Vyšla 16.11.2017
stran: 352
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7507-714-1
cena: 299 Kč

Tungrové se vrátili z bojů v Parthii a další rozkaz je posílá za Rýn, na území barbarské Germánie, kde mají zajmout nebezpečnou kněžku jednoho z místních kmenů. Prastarý nepřítel se nemíní jen tak vzdát a necouvne před ničím, aby Tungry zastavil ještě dřív, než se dostanou na východní břeh řeky.
Tungrům se podaří úsilí nepřítele zmařit, ale vyhráno ještě zdaleka nemají. Dostat se do nitra Germánie nebylo lehké, vrátit se zpět domů bude ještě mnohem těžší. Čeká je cesta neprostupnou divočinou, kde před dvěma sty lety Brukterové a Cheruskové zmařili římské snahy o připojení Germánie k říši a zmasakrovali celé tři legie a jejich velitele pak obětovali v posvátných hájích svým bohům.
Římané navíc mají v rukou nejcennější poklad kmene Brukterů. Jestliže je barbaři a jejich pomstychtivý náčelník dostihnou, skončí jako jejich předkové – obětováni na krvavém oltáři.

Devátá kniha série je jako vždy nabitá dějem, který drží čtenáře v napětí od první do poslední stránky. Marcus snad ještě nikdy nebyl tak blízko smrti a boj o jeho záchranu nedovolí nikomu vydechnout.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o