mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška (Suicide Squad 2: Basilisk Rising (New 52))
Fernando Dagnino, Adam Glass
překlad: Martin D. Antonín
kategorie: Komiksy
Vyšla 21.3.2018
stran: 192
vazba: vázaná 168x258
ISBN: 978-80-7595-008-6
cena: 699 Kč

KDO JE SEBEVRAŽEDNÝ VRAH?
Přežívající členové Operační skupiny X (alias Sebevražedného oddílu) se pokouší zotavit ze své katastrofální mise v Gothamu a na světlo se dostává temné tajemství, které tým nahlodává už od samého počátku – jeden z nich je zradil! Sabotér, jehož přetvořil a vycvičil sám Regulus, vůdce organizace Bazilišek, má za úkol zavraždit Amandu Wallerovou a odhalit existenci oddílu celému světu. Je to snad Harley Quinn, Jokerova šílená milenka, která už i tak znamená pro tým hrozbu a neustále se potácí mezi svými osobnostmi? Nebo snad Deadshot, jehož touha zemřít mohla Regulovi posloužit jako vhodná páka k jeho ovládnutí?
Nezbývá čas a oddíl vyráží na nezvyklou misi i s přeběhlíkem ve svém středu. Cílem je zajmout Mitche Shelleyho alias Ressurection Mana – a on i vše ostatní je součástí plánů Amandy Wallerové na porážku Regula a vypálení organizace Bazilišek do základů. Kromě toho uvnitř naleznete klíčový příběh počátků záhadné Amandy Wallerové z nultého čísla řady, v němž odhalíme i pravý důvod jejího dlouholetého nepřátelství s Regulem.

SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: VZESTUP BAZILIŠKA obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL #0 a #8–13 a RESSURECTION MAN #9 a odvypráví troufalý, akcí nabitý příběh z pera scenáristy ADAMA GLASSE (producenta a scenáristy TV seriálu společnosti CW Lovci duchů), výtvarníka FERNANDA DAGNINA (ACTION COMICS) a dalších.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o