mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Batman Detective Comics 6: Ikarus (Batman Detective Comics 6: Icarus (New 52))
Brian Buccellato, Francis Manapul
překlad: Petr Zenkl
kategorie: Komiksy
Vyšla 27.4.2018
stran: 176
vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7595-012-3
cena: 499 Kč

Bruce Wayne věří Gotham City. Ano, to město jej připravilo o rodiče i o syna. Ale gothamští lidé jsou dobří a město skýtá neomezené možnosti. Proto si Bruce hodně slibuje od nového projektu, ve kterém spolu s nově příchozí vizionářkou hodlají revitalizovat jednu z nejzanedbanějších městských částí.
To ale nepočítal s ikarusem.
Tato silná experimentální droga člověku nabízí nepoznané opojení, ale může vás také spálit zaživa. Detektiv Harvey Bullock zná tuto drogu až příliš dobře kvůli zážitku z minulosti, který tají. A když Brucova nová obchodní partnerka umře na předávkování, Harvey chce, aby za to Wayne zaplatil.
Bruce, nyní jako Batman, se musí ke zdroji drogy dostat dříve než Bullock, v místě však zuří válka gangů. Je to souboj techniky a technologií Temného rytíře proti zkušenému praktikovi z gothamské policie. Pokud se však jeden z detektivů dostane příliš blízko k pravdě, těžko říct, kdo se spálí…

Kritikou oceňovaný kreativní tým z komiksu THE FLASH – FRANCIS MANAPUL a BRIAN BUCCELLATO dosáhli ve své spolupráci dalšího vrcholu s DETECTIVE COMICS: IKARUS, novou kapitolou ze života Temného rytíře. Toto vydání obsahuje sebrané sešity č. 30–34 a ročenku Annual č. 3.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o