mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










18. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Sebevražedný oddíl 2: K zbláznění příčetná (Suicide Squad 2: Going Sane (Rebirth))
Jim Lee, Rob Williams
překlad: Martin D. Antonín
kategorie: Komiksy
Vyšla 25.7.2018
stran: 144
vazba: vázaná 168x258
ISBN: 978-80-7595-041-3
cena: 599 Kč

Operační skupina X pod velením bezohledné ředitelky Amandy Wallerové vpadla do nejlépe střeženého vězeňského zařízení na planetě a „ztopila“ z něj podivuhodnou Černou sféru, kulovitý objekt pocházející z jiné dimenze. Oddíl to stálo jen jednoho člena, kterého obsah sféry rozprášil na atomy. A co že je tedy uvnitř? Samotný kryptonský diktátor generál Zod v celé své megalomanské, svět zničující slávě.
Teď Wallerovou čeká rozhodnutí, co si počít s jednou z nejnebezpečnějších bytostí známého vesmíru. Teoreticky by ten, kdo ovládne Zoda, ovládl i svět. V praxi Černá sféra zamořila celé ústředí Oddílu zářením, které připravuje všechny přítomné o rozum – s výjimkou samotné korunní princezny potrhlosti, Její Bláznovosti, Harley Quinn!
Ale dokáže jedna zbrusu nově příčetná psychiatrička úplně sama učinit přítrž šílenství Černé sféry, porazit Zoda a zabránit, aby Sebevražedný oddíl plně dostál svému jménu?

SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL 2: K ZBLÁZNĚNÍ PŘÍČETNÁ navazuje na výbušné události ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC a scenárista ROB WILLIAMS a legendární kreslíře JIM LEE vás v něm ohromí vzrušujícím zakončením jednoho z největších úkolů Operační skupiny X! V této knize najdete i několik dalších kratších příběhů, které ilustrovali STEPHEN BYRNE, CARLOS D’ANDA, CHRISTIAN WARD, GIUSEPPE CAMUNCOLI a další. Obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 5–8 a samostatný sešit HARLEY QUINN A SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: APRÍLOVÝ SPECIÁL.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o