mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Batman Detective Comics 4: Deus ex machina (Batman Detective Comics 4: Deus ex machina)
kategorie: Komiksy
Vyšla 28.8.2019
stran: 144
vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7595-227-1
cena: 299 Kč

Když dával Batman dohromady tým ochránců spravedlnosti, s jejichž pomocí by bojoval se zlem v Gotham City, dělal to zčásti i proto, aby své spojence ochránil před nepřáteli, kteří se na ně zaměřili. Být v jednom týmu avšak také znamená mít víc cílů pohromadě a někdy pak může dojít k tomu, že se duchové něčí minulosti stanou problémem všech zúčastněných.
Záhadný Řád sv. Dumase vychovával z Azraela dokonalého zabijáka, a on se pak přesto Řádu vzepřel. Když se potom Řád rozhodne vytvořit dokonalejšího zabijáka, ocitne se Azrael s celým týmem v hledáčku smrtelně nebezpečné umělé inteligence pojmenované Ascalon.
S podobnou magií a mysticismem se setkal Bruce Wayne při svém výcviku, než se stal Batmanem. Bruce chce své přátele zachránit, a proto vyhledá ten nejmocnější magický předmět, který kdy existoval. Božský stroj umí svému majiteli poskytnout veškeré vědění, zodpovědět jakoukoliv otázku…stane se ale v rukou největšího detektiva na světě nebezpečnější zbraní než Ascalon?

Další pokračování oblíbené řady Znovuzrození hrdinů DC od scenáristy JAMESE TYNIONA IV. (DARK DAYS, THE FORGE) a kreslíře ALVARA MARTINEZE (BATMAN AND ROBIN ETERNAL). Tento díl obsahuje sešity původně vydané jako DETECTIVE COMICS č. 957–962 a jako host zde vystupuje Zatanna Zatarová.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o