mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Aquaman 4: Na dně (Aquaman 4: Underworld)
Dan Abnett, Stjepan Šejić
překlad: Changer the Elder
kategorie: Komiksy
Vyšla 23.10.2019
stran: 152
vazba: brožovaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7595-282-0
cena: 299 Kč

Král je… mrtev?
Následkem šokující vraždy krále Atlantidy Arthura, kterého svět znal jako člena Ligy spravedlnosti Aquamana, se život v podmořském království radikálně proměnil. Atlantskou policii nahradili někdejší teroristé, velkou část teritoria drží pod kontrolou mafie a král Rath, který je odhodlaný učinit Atlantidu tak velkou, jak v minulosti ještě nikdy nebyla, má k dispozici arzenál smrtících zbraní a zacílil jej na svět na pevnině.
Ale atlantskými slumy v hlubinách, kam slunce nedosáhne, se začínají šířit zvěsti o rebelovi. O podivně povědomém hrdinovi, k němuž se připojila tajemná a mocná žena jménem Delfína, a který se stane klíčovým hráčem spiknutí předznamenávajícího občanskou válku! A když zvěsti o návratu krále Arthura dosáhnou i na souš, přísahá lady Mera ze svého exilu, že ho najde. Liga spravedlnosti jí však pomoct nedokáže. Otevře jí cestu do Atlantidy Mladý titán Tempest? A zjistí, zda je „Aquaman“ opravdu tím, kým se zdá být?

Scenárista DAN ABNETT (STRÁŽCI GALAXIE) ukazuje krále moří ve zcela novém světle a na pomoc mu přichází úžasný kreslíř STJEPAN ŠEJIĆ (SUNSTONE, DEATH VIGIL). Společně přinášejí čtvrtý svazek AQUAMAN: NA DNĚ. Obsahuje sešity č. 25–30.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o