mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Láska na splátky (I Owe You One)
Sophie Kinsella
překlad: Lucie Johnová
kategorie: Pro ženy
Vyšla 2.9.2020
stran: 352
vazba: Vázaná
ISBN: 978-80-7595-344-5
cena: 349 Kč

Fixie Farrová prostě nemůže jinak. Jakmile vidí, že něco není v pořádku, nedá jí to a musí zasáhnout, i když ví, že její snahy občas končí neslavně. Téměř neviditelný flek je potřeba vyčistit, předmět stojící nepatrně nakřivo se musí narovnat, kamarádka v nouzi potřebuje pomoct…
Jednoho dne ji v kavárně neznámý muž požádá, aby mu na chvilku pohlídala notebook, a Fixie nejenže ochotně souhlasí, ale vzápětí navíc notebook zachrání před katastrofou. Jeho majitel, sympatický Sebastian, jí z vděčnosti napíše poněkud zvláštní dlužní úpis, v němž se zavazuje, že jí jednoho dne prokáže protislužbu. Fixie to zpočátku bere spíš jako vtip a nehodlá ho vzít za slovo, jenže pak se na scéně najednou objeví její první láska Ryan a potřebuje pomoc. Fixie se tedy na Sebastiana přece jen obrátí, ale situace se zkomplikuje a najednou dluží protislužbu ona jemu – a to pořádnou. Postupem času na původním úpisu přibývají různé dodatky: od drobných laskavostí až po dluhy, které se nedají nikdy splatit.
Najde Fixie odvahu řešit najednou nejen cizí, ale i své vlastní problémy a pustit se do boje za lásku a za budoucnost, jakou si zaslouží?


E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o