mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










26. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Hodiny posledního soudu 2 (Doomsday Clock 2)
Gary Frank, Geoff Johns
překlad: Marko a Hana Haulišovi
kategorie: Komiksy
Vyšla 30.6.2021
stran: 232
vazba: brožovaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7595-463-3
cena: 599 Kč

Téměř všemocný Dr. Manhattan ze světa STRÁŽCŮ se začal zajímat o DC Univerzum. Po léta mění příběhy některých z hrdinů… ale proč? Bez jediného vysvětlení opustil svůj vlastní svět a začal se vměšovat do tohoto.
Nyní jej tedy Ozymandias, Komediant a nový Rorschach vystopovali až do Gotham City. Všechny figurky jsou na šachovnici a na tahu je Dr. Manhattan. Pouze jediná síla v DC Univerzu by dokázala čelit bytosti, jež kdysi bývala Jonem Ostermanem. Ale když se tito dva titáni setkají tváří v tvář, zničí Superman Dr. Manhattana či snad Dr. Manhattan zničí všechno ostatní?

Geoff Johns a Gary Frank – tým, který přinesl kritiky oceňované knihy SHAZAM! a BATMAN: ZEMĚ JEDNA, uzavírají epickou crossover minisérii, jakou jste nikdy nedoufali, že spatříte! Druhá kniha obsahuje sešity 7–12.

„U HODIN POSLEDNÍHO SOUDU se Johnsovi podařilo využít DC Univerzum jako zrcadlo, v němž se odrážejí STRÁŽCI, a tím snad i uchránit inspirativní, optimistické jádro tohoto žánru.“
– POLYGON

„HODINY POSLEDNÍHO SOUDU jsou prodchnuty láskou k tomu, co původnímu komiksu STRÁŽCI zajistilo slávu a respekt, ale jejich hlavním přínosem je to, jak tyto hranice překračují, místo toho, aby jich pouze dosahovaly.“
– io9

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o