mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










18. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Aquaman 6: Smrt krále (Aquaman 6: Kingslayer)
Dan Abnett
překlad: Changer the Elder
kategorie: Komiksy
Vyšla 18.8.2021
stran: 128
vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7595-460-2
cena: 399 Kč

Největší moc Atlantidy se utrhla ze řetězu... Šílený vládce Atlantidy Corum Rath čelí útoku na všech frontách. Snaží se najít způsob, jak si udržet trůn, a přesvědčí svého přítele z dětství, aby mu umožnil přístup k nejtemnější magii, jakou Atlantida zná. Výsledkem je však hrozba, kterou nedokáže ovládnout Rath, a dost možná ani Aquaman!
Rathův spojenec Kadaver získá moc zřídla atlantské magie a stane se tupým sloužícím svého krále. Rathovo vítězství se zdá být zaručené…
… alespoň do chvíle, kdy Aquaman a jeho nečekaní spojenci vezmou útokem brány královského paláce. Rozpoutává se rozhodující bitva o osud podmořského království. Rath však za svou honbu za mocí zaplatí nečekanou daň. Stává se z něj nestvůrný živel, který při svém posledním útoku zasáhne všechny zúčastněné.

Scenárista DAN ABNETT (TITANS, THE SILENCER) a hvězdní kreslíři RICCARDO FEDERICI (TEMNÉ NOCI: METAL – TEMNÍ RYTÍŘI), SUNNY GHO (Captain America, Avengers) a další vám přinášejí svazek AQUAMAN: SMRT KRÁLE. Obsahuje sešity č. 34–38.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o