mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Americká liga spravedlnosti 2: Následky zla (Justice League of America 2: Survivors of Evil)
Doug Mahnke , Eddy Barrows, Matt Kindt
překlad: Ľudovít Plata
kategorie: Komiksy
Vyšla 22.9.2021
stran: 184
vazba: brožovaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7595-461-9
cena: 499 Kč

DVA PROTI SVĚTU!
Bývali těmi nejmocnějšími stvořeními planety. Nyní jsou vězněni ve světě, který se zbláznil.
Liga spravedlnosti byla smetena z povrchu Země jako pěšáci z šachovnice. Její místo zaujala skupina temných dvojníků, Zločinecký syndikát. Tito nájezdníci z alternativního vesmíru představujícího noční můru našeho světa se postavili do čela armády těch nejhorších pozemských padouchů a vypudili největší superhrdiny do pekla mimo prostor a čas.
Pouze dva z hrdinů, kteří do této pasti upadli, mají na to, aby z ní unikli. Jedním je Martian Manhunter – poslední přeživší zapomenuté mimozemské rasy a nesmírně mocný telepat. Tím druhým je Stargirl – mladičký, radostný idol teenagerů, dívka, která si v sobě potají nese vzpomínky na trýznivou minulost.
V Americké lize spravedlnosti jsou sice kolegy, ale jinak by už tihle dva snad ani nemohli být různější. Přesto teď osud světa záleží na tom, jestli dokážou odsunout stranou bolestnou minulost a spolupracovat... nebo společně zemřou...

Kniha AMERICKÁ LIGA SPRAVEDLNOSTI: NÁSLEDKY ZLA (shrnující sešity č. 8–14) doplňuje devastující události příběhu VĚČNÉ ZLO a odhaluje šokující osudy největších ochránců Země. Scenárista MATT KINDT, nominovaný na Eisnerovu cenu, spojil své síly s ligou hvězdných kreslířů, mezi kterými jsou i DOUG MAHNKE, TOM DERENICK, EDDY BARROWS a R. B. SILVA, a společně nám představují nonstop zápas o přežití dvou nepravděpodobných zachránců světa!

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o