mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










19. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Čína (China)
Edward Rutherfurd
překlad: Zdeněk Hron
kategorie: Historie , Romány
Vyšla 29.6.2022
stran: 704
vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7595-569-2
cena: 699 Kč

Edward Rutherford si získal a okouzlil miliony čtenářů svými velkolepými, široce pojatými ságami, v nichž líčí historii různých slavných míst po dobu života celých generací. V románu Čína je teď uvádí do bezmezně bohatého a fascinujícího prostředí Říše středu.
Příběh se začíná odvíjet v roce 1839 na začátku první opiové války a sleduje čínské dějiny až do pádu císařství. Autor zachycuje proměnlivé životní osudy různých čínských, britských a amerických rodin, zápasících s rozbouřenými vlnami dějin. Při tom svým nezaměnitelným stylem zachycuje velice zasvěcený pohled na čínské dějiny a čínskou společnost, na její odvěké tradice a epochální zvraty jakož i vzestup země do postavení přední světové mocnosti. Jako obvykle jsme zváni na bohatou hostinu oplývající romantickými i dobrodružnými příběhy, hrdinkami i darebáky, boji na život a na smrt jakož i neuvěřitelnými osudy.

Edward Rutherfurd na základě mimořádně důkladně probádaných pramenů předkládá velkolepým stylem ztvárněný obraz jedné z nejosobitějších a zároveň nejpozoruhodnějších zemí světa.

E-knihu a ukázku najdete zde.

Pokročilé

O autorovi - Edward Rutherfurd
Další knihy autora:

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o