mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










20. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Sebevražedný oddíl 7: Vymýtit zlo (Suicide Squad 7: Drain the Swamp)
Si Spurrier, Rob Williams
překlad: Pavel Švanda
kategorie: Komiksy
Vyšla 13.7.2022
stran: 192
vazba: brožovaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7595-587-6
cena: 499 Kč

Nejprve zamoří jeden z nejoblíbenějších zábavních parků v zemi roj mimozemských hmyzáků se zálibou ve vysávání mozků. Amanda Wallerová musí tuto invazi zastavit, a tak posílá Harley Quinn, Deadshota, Captaina Boomeranga a Killer Croka, tým nejdrsnějších kriminálníků z Věznice Belle Reve… a k tomu jednoho chudáčka jménem Juan. Jaké tajemství skrývá tento pytel neštěstí? A proč je jedinou věcí, která stojí mezi Sebevražedným oddílem a ničivou katastrofou?
Poté vláda Spojených států odhalí svůj nejnovější plán jak zařídit, aby byla Amerika zase bezpečná. Přichází Zeď, supervoják pod vedením veterána Operační skupiny X Ricka Flaga, který je natolik silný, že by porazil jakéhokoliv člena Sebevražedného oddílu. V ten nejhorší možný čas se ale vrací superkyberteroristka Hack s úmyslem zveřejnit všechna pečlivě ukrytá tajemství Amandy Wallerové.
Nyní musí Harley Quinn a její společníci bojovat za ochranu tajemství Oddílu… a zachránit Washington před vlasteneckým metačlověkem o síle atomové bomby!

SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: VYMÝTIT ZLO vám přináší hvězdní scenáristi ROB WILLIAMS (TRINITY) a SPI SPURRIER (X-Force) spolu s celým oddílem talentovaných kreslířů. Tato sága je plná neutuchající akce a geniálních dobrodružství… prostě ten nejlepší komiks všech dob! Obsahuje čísla 33–40 této skandální série.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o