mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










25. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
KNIHA
Harley Quinn 3: Zkoušky pro Harley Quinn (Harley Quinn 3: The Trials of Harley Quinn)
Sam Humphries, Otto Schmidt, John Timms
překlad: Hana Vrábelová
kategorie: Komiksy
Vyšla 5.10.2022
stran: 208
vazba: brožovaná 168 x 258
ISBN: 978-80-7595-596-8
cena: 599 Kč

Když je jeden z předních doktorů Gotham City nalezen mrtvý s Jokerovým toxinem v žilách, všechny důkazy ukazují na Harley. Případu se chopí Temný rytíř. Aby Harley očistila své jméno, bude muset přesvědčit Batmana o své nevině a pak s maskovaným bojovníkem proti zločinu spojit síly při dopadení skutečného záporáka.
Ale tahle nešťastná náhoda není jen další z Quinniných vylomenin. Jde o první krok v kosmicky parádní příležitosti, jaká přichází jednou za život. Ukázalo se totiž, že božští Vládci chaosu a řádu hledají nového zástupce, a Harley se kvalifikovala jako kandidátka. Takže teď mezi ní a titulem polobohyně Chaosu (přirozeně) a pořádku (to se někdo upsal?) stojí jen pár mizerných zkoušek.
Ale dřív, než prokáže svou cenu nesmrtelným, bude muset přesvědčit Batmana. Pokud ten neuvěří, že se změnila, z první zkoušky se klidně může stát ta poslední!

Navíc Tři čarodějky broučínka Harley potrápí nečekanou proměnou, sváteční rodinné setkání přinese špatné zprávy… A ještě mnohem víc se toho stane v HARLEY QUINN: ZKOUŠKY PRO HARLEY QUINN, od scenáristy SAMA HUMPHRIESE (DIAL H FOR HERO) a výtvarníků JOHNA TIMMSE (Harley Quinn), OTTO SCHMIDTA (Green Arrow) a SAMI BASRIHO (Power Girl)! Obsahuje sešity #55 a #57–63.

Pokročilé


NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o