mapa serveru 

 distribuce 

 o nás 

 kontakt 










27. 4. 2024
Vyhledávání
Novinky
Připravujeme
Zlevněné knihy
Autoři
Dotisky
Paperbacky
Biografie
Cestopis
Detektivky
Detektivky 3x
Dětské
Fantasy
Historie
Hobby
Hudba
Humor
Literatura
Literatura faktu
Mládež
Obrazové publikace
Ostatní
Poezie
Pro ženy
Romány
Thrillery
Komiksy
Kalendáře
Batman Detective Comics 6: Stín nad netopýry
Eddy Barrows, James Tynion IV.
překlad: Pavel Švanda
kategorie: Komiksy

 
Red Robin se vrátil a navazuje na svou práci v Gothamu i na svůj romantický vztah se Stephanie Brownovou alias Spoiler. Ve spojení s Batwoman, Clayfacem, Batwingem, Azraelem a Orphan pomáhají snižovat kriminalitu ve městě.
brožovaná | 184 str. | 399 Kč Vyšla 27.5.2020
Znovuzrození hrdinů DC vstupuje do nové éry!

Už jsou to dva roky, co CREW společně s BB/artem rozjela projekt Znovuzrození hrdinů DC, který měl za cíl otevřít náš trh DC superhrdinům. S tím se pojily i různé propagační akce a cena, kterou jsme stlačili co nejníž, aby se lidé nebáli tuhle řadu vyzkoušet.
Teď už můžeme říct, že se lidé nebáli. Znovuzrození se u nás, stejně jako v Americe a dalších zemích, chytlo, přestalo být experimentem a stalo se součástí hlavního proudu, takže už je nebylo třeba nijak odlišovat. U nás to bude podobné. Od šestého čísla už tyto DC tituly neponesou hlavičku Znovuzrození.
To nebude jediná změna. Od šestky se také mění grafická úprava, která opět vychází z amerických originálů. Komiksy nejen nebudou mít nápis Znovuzrození na přední straně, ale ani příslušné okraje, takže obálkový obrázek půjde „až na doraz“. Což bude pro mnoho čtenářů změna k lepšímu. Bude se měnit i vzhled hřbetu, i když ne tak radikálně, jako je tomu u amerického vydání, kde se přebarvil do černé. Po dlouhých debatách jsme se rozhodli vyjít vstříc českým čtenářům, kteří sérií sbírají od prvního dílu a chtějí mít v knihovně pěknou sérii a zůstaneme u bílé. Místo radikálních změn přijdeme pouze s drobnějšími grafickými vylepšeními, jako je přidané logo hrdiny a absence číslování, které se bude vyskytovat pouze uvnitř knihy. Současně budou uvolněné i ceny, které se budou vytvářet běžným způsobem podle počtu stránek. Takže kupříkladu šestý BATMAN: DETECTICVE COMICS bude již dražší: 399 Kč. S grafickým změnami mizí i rozdíly mezi klasickou edicí a "Black edicí", která doposud vycházela exkluzivně pro síť knihkupectví Luxor.
Doufáme, že se vám bude nová úprava líbit. My to bereme, že dětská série dorůstá do dospělosti, takže ji z kola odmontováváme bezpečnostní kolečka. Uvolňuje nám to ruce, můžeme zkoušet i více zajímavých věcí… ale jednotlivé řady plánujeme vydávat dál v nezměněném tempu a snad i vymýšlet různé další projekty jako byly české verze obálek čtvrtých dílů.
Tak zůstaňte s námi a sledujte, co všechno se chystá!
21.5.2020
Pokročilé


Rencenze a novinky

Aktuality
sobota 16.9.2023
od 10:00 do 17:00
Anglická 14, Praha 2

Luxusní edici druhé knihy prodáváme s novým přebalem

Klasický grafický román od velekněze komiksového žánru Alana Moora barevně zdokonalil Eddie Campbell.

po dlouhé době v necenzurované podobě, s předmluvou Martina Šusta a obsáhlým autorským profile Johna Wyndhama a s novou obálkou od Lawrence Manna

opět vychází v reprezentativním vázaném vydání jedna z nejoceňovanějších kriminálních sérií
Výstaviště Praha Holešovice, Průmyslový palác

nový film míří do kin ve čtvrtek 5.8.



od autorů: Vince Flynn & Kyle Mills vychází už i jako kniha s akční slevou 50 % koupíte zde.

Podle knihy byl natočen TV seriál Babylon Berlín - nyní uvádí ČT2 každou sobotu od 20:00.

nominaci na cenu MURIEL 2018 za Nejlepší komiksový scénář.

Exkluzivně s www.palmknihy.cz máte možnost si stáhnout zdarma bonusový příběh Báječné nakupování o líbánkách jako e-knihu

NAHORU
MAPA SERVERU

DISTRIBUCE

O NÁS

KONTAKT

© BB/art 2001. Site created by CZI, s.r.o